Charles Dickens Kerstmarkt

Binnenstad | Pers.ver. 'Het Provinciehuis' 52 | 8911 KZ Leeuwarden | 0582894850 | thymen@bovenholland.nl
Leeuwarden deze winter in de sfeer van Charles Dickens

📣 Op zaterdag 15 en zondag 16 december zal de binnenstad van Leeuwarden het decor zijn van de eerste Charles Dickens dagen.

De vele kerstkramen, kerstkoren, oude ambachten, entertainment en een levende kerststal, slingeren door Leeuwardens mooiste straatjes en pleinen. 🎄

Acteurs en figuranten uit de Victoriaanse tijd als Ebenezer Scrooge, Oliver Twist, Fagin en de Dievenbende zullen het straatbeeld van Leeuwarden bepalen. De binnenstad zal worden omgetoverd in een nostalgische wereld vol fantasie en fictie, in een negentiende-eeuws tafereel.

In een sfeervol Charles Dickens-achtige sfeer geniet je van lekker eten en drinken bij een van de vele foodtrucks, of kijk je bij de levende kerststal. Luister adembenemend naar een van de Christmas Carols, welke her en der opgesteld staan of kom kijken bij één van de handwerkers, die hun oude ambacht demonstreren.

Tegelijkertijd zal er op de Oldehoosterkerkhof een zg. paradefestival “Rudolph’s Winter Wonderland” gaan plaatsvinden.🎭

In een tiental theatertenten zullen er leuke kinderactiviteiten en diverse theatervoorstellingen te zien zijn.

🧐 Wilt u als standhouder of figurant deelnemen aan dit prachtig initiatief, kunt u zich aanmelden op de website www.charlesdickensleeuwarden.nl

Voorzieningen

Standaard prijs

€ gratis toegang

Openingstijden

15-12-2018 tot 16-12-2018
zaterdag 14:00 tot 22:00 uur
zondag 12:00 tot 18:00 uur