De Zilveren Bal

Elfstedenhal Leeuwarden | Fryslânplein 1 | 8914 BZ Leeuwarden | info@dezilverenbal.nl
De Zilveren Bal is ’s werelds snelste schaatsshow en vindt op woensdag 15 maart 2017 voor de tweede keer plaats. O.a. Ronald en Michel Mulder, Anice Das, Jesper Hospes, Floor van den Brandt, Dai Dai Ntab en Janine Smit nemen deel aan De Zilveren Bal 2017.

Met een DJ, showverlichting en de beste sprinters van de wereld is spektakel gegarandeerd. Telkens strijden er drie absolute toppers tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Uiteindelijk blijven de drie snelste dames en heren over. In de finale maken zij uit wie er met de unieke zilveren bal naar huis gaan.

Het publiek staat tijdens de race direct tegen de kussens en voelt het ijs bij de start opspatten! Absolute topsport in combinatie met uniek entertainment levert gegarandeerd een geweldige avond op!

Voorzieningen

Openingstijden

Vanaf 18:30 uur zijn de deuren geopend voor reguliere bezoekers. Wij raden bezoekers aan vroegtijdig te komen om een mooi plekje te bemachtigen. De wedstrijden beginnen vanaf 19:30 uur en zullen bestaan uit ronde 1, ronde 2, kwart finales, halve finales en finales. Omstreeks 22:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en vanaf dat moment zal er een afterparty zijn in het restaurant van de Elfstedenhal.