Hobby&Vrije tijd

WTC Expo Leeuwarden | Heliconweg 52 | 8914 AT Leeuwarden | 058-2941500 | info@wtcexpo.nl
Hobby & Vrije tijd biedt teveel om op te noemen. Zo halen verzamelaars hun creatieve hart op bij de honderden kramen die tot de nok toe gevuld zijn. En creëren modelbouwers traditiegetrouw op schaal hun eigen wereld in een speciaal ingerichte hal met compleet aangelegde spoorbanen, zweefvliegtuigen, trucks, quadrocopters, drones en varende modelboten.

Speel jij FIFA 19 als een prof?
Durf jij het op te nemen tegen andere FIFA 19 fanaten? Doe dan mee met de FIFA 19 toernooien op de beurs hobby en vrije tijd. En win fantastische prijzen!Ga zitten, pak de controller en doe mee met een van de verschillende toernooien. Of zit als toeschouwer op de tribune tijdens een van de spannende wedstrijden tussen de beste spelers van de dag!

LEGO-event
De beurs wordt voor een deel omgetoverd worden tot een legofestijn voor jong en oud. Met coole activiteiten, indrukwekkende bouwwerken, miljoenen steentjes en nog veel meer. Er zal een wereld open gaan voor de liefhebber.

Naar hartenlust kan jij jouw LEGO projecten laten zien en die van anderen bewonderen. Wees jouw eigen architect en laat fascinerende legocreaties tevoorschijn komen. Het is jouw eigen bouwplaats samen met talloze andere fans. We nodigen je uit om creatief te zijn.

Laat jij alvast een prototype van het nieuwe Cambuur stadion zien?

Skating and fun
The sky is the limit voor de liefhebber van extreme sports. Je voelt de adrenaline wanneer je op het randje staat om naar beneden te duiken, er is geen obstakel die jou in de weg staat en creativiteit uit jij met jouw verschillende skills zoals de frontside 180 kickflip, varial heelflip of de pop shove it.

Skateboarden is één van de oudste urban action sports die er bestaat. Sinds de jaren 50 worden skaters uitgedaagd om hun universum uit te breiden.

Voorzieningen

Openingstijden

9-11-2018
vrijdag 13:00 tot 22:00 uur
10-11-2018
zaterdag 10:00 tot 18:00 uur
11-11-2018
zondag 10:00 tot 18:00 uur