Alibi Hostel

Celblok-H 40 | 8911LJ Leeuwarden | 06-12077449 | info@alibihostel.nl
Alibi Hostel, het eerste en enige hostel van Leeuwarden, heeft haar deuren geopend. En dat ook nog op zo’n bijzondere locatie, de oude gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort! We hebben ons best gedaan om van een oud cellenblok een thuis voor iedereen te maken.
Het Alibi Hostel ligt mooi centraal in Leeuwarden en is gesitueerd in Celblok-H van de Blokhuispoort op de 1e en 2e etage.
Het hostel heeft plaats voor 63 gasten verdeeld over 22 kamers. Zo is er een 17-persoons slaapzaal, zijn er twee 4-persoons kamers en veertien standaard 2-persoons kamers met douche en toilet op de gang. Ook zijn er nog vijf luxere 2-persoons kamers met eigen douche en toilet, één hiervan is ook toegankelijk voor mindervaliden.
Wij, Marieke, Jurrien, Peter & Sjors, de trotse oprichters van dit hostel, hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in het Alibi Hostel!

Voorzieningen

Openingstijden

Het hostel is dag en nacht geopend. Wij zijn telefonisch 24 uur per dag bereikbaar. Inchecken kan vanaf 15:00 uur tot 01:30 uur, check-ins na 20:00 graag melden bij reserveren of even bellen. Uit checken kan tot 11:00 uur.