Bed and Breakfast de Hedera

Goudenregenstraat 1C | 8922 CN Leeuwarden | 06 - 53 77 24 31 | info@dehedera.nl
Bed and Breakfast de Hedera beschikt over 4 luxe en royale kamers en een extra luxe kamer. De kamers zijn fris, stijlvol en comfortabel ingericht en bevinden zich op de eerste verdieping van een karakteristiek hoekpand.

Iedere kamer is voorzien van:
Heerlijke boxspring bedden, wastafel, kledingkast, zithoek, koelkastje, lcd tv / dvd-speler, onbeperkt koffie en thee en gratis toegang tot draadloos internet.

De doucheruimte en het toilet zijn gelegen op de 1e verdieping. Je kunt gebruik maken van ons prachtige terras, die onze naam eer aan doet. Deze is volop begroeit met prachtige groene hedera’s. Ook ‘s avonds is het hier heerlijk vertoeven in de avondzon. Eén kamer heeft een eigen romantisch terrasje waarop je heerlijk zittend op de loungebank van de middag- en avondzon kunt genieten.

Je kunt ontbijten tussen 7:00 – 10:00 uur. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes, jus d’orange, melk, gekookt ei, kaas, beleg, vleeswaren en fruit. Ontbijten is mogelijk in de ontbijtkamer, bij mooi weer op het terras en natuurlijk kun je ook op je eigen kamer ontbijten.

Voorzieningen