Boutique Hotel Catshuis

Nieuwestad 49 | 8911 CJ Leeuwarden | 058-2158715 | info@catshuisleeuwarden.nl
Boutique Hotel Catshuis

Overnachten in een monumentaal pand vol historie.

Voor wie op zoek is naar een hotel met een persoonlijke en authentieke sfeer is bij Boutique Hotel Catshuis aan het juiste adres. Het monumentale pand aan de Nieuwestad heeft een rijke historie en dat is ook behouden gebleven aan de binnenzijde van het pand. De Empire-decoratie is nog steeds aanwezig in de lambriseringen, deuren en plafonds van het indrukwekkende pand. Elke ruimte in het hotel heeft een warme, authentieke uitstraling.

Bij Boutique Hotel Catshuis overnacht u altijd inclusief ontbijt. Zodra u uitgerust wakker bent geworden staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar. U hoeft bij ons pas om 11.30 uur uit te checken, dus u kunt in alle rust ontbijten en bijpraten. Gaat u na het ontbijt nog het centrum in om bijvoorbeeld te winkelen? Dan kunnen wij uw koffers in een veilige ruimte voor u bewaren totdat u terug bent.

Meer dan alleen hotelovernachtingen
Boutique Hotel Catshuis heeft nog meer te bieden aan haar gasten. Ook voor een inspirerende zakelijke bijeenkomst kunt u bij het hotel terecht. De locatie is ook populair voor bruiloften of het organiseren van feesten. De zalen zijn sfeervol en ruim, waardoor zowel kleine als grote groepen welkom zijn. Er is ook veel mogelijk op het gebied van catering of het organiseren van kleinere gelegenheden zoals een high tea.

Voorzieningen

Openingstijden

Check-in tijden tussen 15:00 - 18:00 uur