Klipper Nova Cura

Willemskade 64b | 8911 BC Leeuwarden | 0651 980 540 | klippernovacura@live.nl
Dit museale schip ligt op een prachtige locatie in het centrum van Leeuwarden. Je kan het huren als bed and breakfast accommodatie (min 1 pers, max 12 pers) of als vakantiehuis (min 8 pers, max 12 pers). De basisprijs is 37,50 p/p/dag. Mocht je speciale wensen of vragen hebben dan horen we dat graag “maat werk is ons handels merk“.

De schipper vertelt je graag alle wetenswaardigheden van de historische stad Leeuwarden. Ook kan je bij hem terecht voor een rondvaart of een stadswandeling. Er is van alles te doen in en om Leeuwarden (sportief of cultureel). Leeuwarden is dan ook niet voor niets gekozen tot culturele hoofdstad van Europa in 2018. Alle hutten op het schip zijn voorzien van een wastafel en er is centrale verwarming incl. vloerverwarming aan boord. Verder zijn er 2 douches en een dames en heren wc tot ieders beschikking. Ook is er een tv, dvd, cd installatie aan boord en bestaat de keuken uit een afbak oven, magnetron, 6 pits gasstel en een koelkast. De bedden zijn gedekt en handdoeken liggen klaar.

Op 400 meter is een parkeerkelder aanwezig.
Laden en lossen is bij het schip toegestaan. Voor onze gasten kunnen we voor een klein prijsje een rondvaart door de stadsgrachten van Leeuwarden organiseren. Kortom alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf. “Wees welkom aan boord”