Algemene voorwaarden


Deze website is eigendom van de  gemeente Leeuwarden. Alle teksten, illustraties, lay-out en functionaliteit zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor het (her)gebruik van eigendommen van de gemeente Leeuwarden gelden de volgende algemene voorwaarden:

  • Verwijs altijd naar de authentieke bron;
  • Vermeld altijd de datum van kopiĆ«ren en hergebruik.

Op de website staat ook inhoud van/of gemaakt door derden. De gemeente Leeuwarden heeft hierop geen auteursrechten of databankrechten. Deze zaken mogen niet hergebruikt worden zonder toestemming van de rechthebbenden.

Informatie

Marketing Leeuwarden, Kunstkade en VVV Leeuwarden zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om de inhoud zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk te maken en te houden. Is er informatie niet correct of verouderd? Wij stellen uw reactie op prijs. Gebruik hiervoor  het contactformulier. Wij sturen dan binnen twee werkdagen een reactie.

De bovengenoemde partijen behouden het recht om eventuele wijzigingen per direct en zonder enige kennisgeving door te voeren.
Informatie en berichten die door gebruikers van de website (via het internet) verzonden worden, vallen niet onder de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de partijen.

Websites van derden

Sommige (hyper)links in deze website sturen de bezoeker door naar websites van derden. Dit zijn websites buiten het beheer van Kunstkade, Marketing Leeuwarden en VVV Leeuwarden. Deze links zijn enkel ter informatie voor de bezoeker. Wanneer deze link aangeklikt wordt, verlaat u de website mooileeuwarden.nl. 

Kunstkade, Marketing Leeuwarden en VVV Leeuwarden zijn in geen geval verantwoordelijk voor de inhoud, werking, kwaliteit en/of eventuele schade door deze websites.