Apps


Ontdek de stad met de Leeuwarden! app

De Leeuwarden! app is speciaal voor jou! Als bezoeker aan deze mooie binnenstad wil je precies weten waar je moet zijn en wat je kunt doen.

Check de evenementenagenda, blijf op de hoogte van de praktische info en leer de stad écht kennen. Een stad met verrassende winkels, boeiende musea, spetterende evenementen en een prachtig historisch centrum. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van alles wat er speelt. Ook bij grote evenementen heb je met deze app alle nuttige informatie direct bij de hand. Kies hier onder voor IOS, Android of Windows Phone. Veel plezier met de Leeuwarden! app
De leukste tips en ideeën in je broekzak


Van Amsterdam tot Leeuwarden, van Sneek tot Harlingen: waar je je ook bevindt, met de gratis VVV NL app heb je altijd de leukste tips op zak.

De leukste musea, de mooiste bezienswaardigheden, de nieuwste winkels, de beste hotels, de gezelligste markten en de lekkerste restaurants: met de VVV NL app zijn ze nooit ver weg. De VVV NL app bepaalt aan de hand van het GPS-signaal waar je bent. Je ziet meteen hoe ver je van die ene tentoonstelling of dat ene leuke restaurantje verwijderd bent en wat er allemaal in de buurt te beleven is. Download de VVV NL app nu voor iOS en Android en ontdek zelf de leukste mogelijkheden voor een dagje weg of avondje uit.