Voor ondernemers

Marketing Leeuwarden, VVV Leeuwarden en Kunstkade ondersteunen ondernemers in de stadsregio om de gastvrijheid en toeristische informatievoorziening gezamenlijk naar een hoger plan te brengen. Maak gebruik van onze diensten.

Vermelding website

Het is voor organisaties met een toeristisch/recreatief aanbod in de gemeente Leeuwarden mogelijk gratis een vermelding op deze website aan te maken. Het aanbod dient dan in één van de volgende categorieën te passen: te zien, tours (waaronder ook boot-/fietsverhuur), uitgaan, eten & drinken, overnachten en agenda.

U kunt deze vermelding aanmaken door in te loggen in de database en uw gegevens in te voeren. Voor een vermelding op de website kunt u daar een account aanmaken. U ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging van uw registratie, waarna u kunt inloggen. Let op: Indien u al een account had bij Uitkade hoeft u geen nieuw account aan te maken. U kunt dan inloggen met uw Uitkade inlognaam en wachtwoord.

  • In de database voert u zelf uw bedrijfsgegevens in. U kiest een categorie waaronder uw aanbod valt en vult de betreffende velden in en/of beantwoordt de vragen. Ook voegt u foto’s toe van uw bedrijf. Indien uw aanbod binnen meerdere categorieën gepresenteerd moet worden, voert u per categorie de informatie in.
  • Voor de agenda geldt dat het evenement en/of activiteit voor publiek toegankelijk is en in Gemeente Leeuwarden plaats vindt.

Voor vragen over uw account of over het invoeren van uw gegevens kunt u contact opnemen via redactie@mooileeuwarden.nl.

Klik hier om in te loggen | Klik hier als u nog geen account heeft