Vrienden van de VVV

Als vriend van VVV Stadsregio Leeuwarden maakt u met uw bijdrage mede de uitvoering van onze kerntaken mogelijk, zodat (potentiële) bezoekers aan onze gemeente gastvrij ontvangen en begeleid worden. Dit zowel via persoonlijk contact in de VVV-vestiging(en), op beurzen en tijdens grote evenementen, evenals via digitale informatieverstrekking of informatieverstrekking in de vorm van drukwerk.


VVV Stadsregio Leeuwarden wil het aantal gasten in de gemeente verhogen, de bestedingen stimuleren en daarmee de werkgelegenheid vergroten. Gasten kunnen in de gemeente Leeuwarden veel beleven maar hebben vaak nog geen goed beeld van de stad en regio. Na een bezoek aan Leeuwarden en omgeving zijn de gasten aangenaam verrast over het aanbod van evenementen en activiteiten. Wij werken nauw samen met Gemeente Leeuwarden, Kunstkade en netwerken van toeristische bedrijven, horeca en culturele instellingen om het merk Leeuwarden te versterken. Samen kunnen we ze inspireren om een bezoek te brengen aan Leeuwarden en omgeving.

Interesse?

Wilt u goed op de hoogte blijven en betrokken worden bij wat er bij VVV Stadsregio Leeuwarden gebeurt? Wilt u kans maken om geselecteerd te worden voor landelijke promotiecampagnes van VVV Nederland? En wilt u ons helpen om aan de bezoeker een zo’n compleet mogelijk overzicht te geven van het toeristisch aanbod in de gemeente Leeuwarden? Word dan vriend.


Neem contact met ons op via vrienden@vvvleeuwarden.nl  of bel ons op 058 2347552, dan vertellen wij u graag over de mogelijkheden.