Kartbaan Leeuwarden

Kartbaan Leeuwarden | Celsiusweg 28 | 8912 AN Leeuwarden | 058 213 4722 | info@kartbaan-leeuwarden.nl
De Indoor Kartbaan Leeuwarden bestaat al meer dan tien jaar. Het is ooit begonnen als een centrum voor kartsport en is in de loop der tijd uitgebreid met diverse andere activiteiten zoals de lasergame arena.

KARTEN
Karten is niet alleen een sport die men fanatiek kan beoefenen, maar ook een vrijetijdsbesteding die zowel eenlingen als groepjes veel plezier bezorgt. Ook kun je voor een middag of een avond het echte Formule 1 gevoel over je krijgen. Twee centimeter boven het asfalt rijdend, voel je jezelf een echte formule 1 coureur op Kartbaan Leeuwarden. Voor de kinderen van 7 tot 12 jaar hebben wij speciale kinderkarts. Is jouw zoon of dochter nog geen 7? Dan kun je samen met je kind in de duo kart!

LASERGAMEN
Elke speler krijgt een elektronisch vest aan met rode of groene lampje en een lasergun. De kleur van de lampjes bepalen bij welk team je hoort. Het doel van het spel is om door middel van laserstralen op spelers van het andere team te schieten en op die manier punten te verdienen. De lasergame is uiteraard volkomen ongevaarlijk, de laserstralen zijn niet schadelijk en het laserdoolhof is onbrandbaar. Achteraf krijgt elke speler een scorelijst met alle resultaten. Minimum leeftijd 6 jaar.

LASERSQUASH
LaserSquash wordt gespeeld met één of met twee spelers die een competitie met elkaar aangaan. De spelduur is twee minuten waardoor het mogelijk is het spel met grotere groepen te spelen. Hoe sneller je de laserstraal verslaat, des te meer punten je krijgt en hoe sneller het spel wordt! De game-speed wordt automatisch aan de reactietijd van de spelers aangepast.

PITSTOP REACTIE SPEL
Test je snelheid met het Pitstop reactie spel! De kunst is zoveel mogelijk vallende voorwerpen op te vangen. Maar… wanneer vallen ze?

Voorzieningen

Details

Thema
Sportief

Openingstijden

Op maandag en dinsdag: open op afspraak voor groepen. Tijdens schoolvakanties dagelijks geopend vanaf 14:00 uur