Pitch&Putt Golf Leeuwarden

pitch&putt Golf Leeuwarden | Noarder Stienplaat 3 | 8939 DA Leeuwarden | 058 288 9666 | info@pitchenputtleeuwarden.nl
Kom genieten
Pitch&Putt Golf Leeuwarden ligt aan de rand van de wijds opgezette woonwijk Zuiderburen, een prachtige locatie om eens heerlijk te ontspannen tegen het decor van het Friese landschap.
De Pitch&Putt Golfbaan ligt nabij de oude terpdorpen Hempens en Teerns tussen het geplande bos van Pylkwier en het Van Harinxmakanaal. De ruim 4 hectare grote glooiende baan heeft 18 holes en is voorzien van bunkers, waterpartijen en rough. Hij levert spelplezier voor de beginnende als wel de gevorderde golfspeler.
Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder hakken en kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken is bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Dan spelen maar!
Onze baan telt achttien holes. Als je dat teveel vindt, kun je ook een halve baan spelen. Een volle ronde vraagt gemiddeld twee uur. Een goede speler kan het in minder dan drie slagen per hole, een beginner heeft meestal een paar slagen meer nodig. Pitch&Putt Golf is verwant aan de golfsport, maar kent ook eigen spelregels en speltechnieken. Prettig is dat iedereen de beginselen van het spel en het slaan in een paar minuten kan leren. In ieder geval genoeg voor een leuke en sportieve spelronde. Na afloop kun je onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten van het spel in ons sfeervol ingerichte clubhuis of op het terras, van waar je een prachtig uitzicht hebt over de baan en het Van Harinxmakanaal.
Familiedag, bedrijfsuitje of met vrienden een balletje slaan? Vertel ons je wensen en wij zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Voorzieningen

Details

Openingstijden

Pitch&Putt Golf Leeuwarden is open van 1 maart tot 1 december. Maandag Gesloten (in juli en augustus van 13:00 uur tot 18:00 uur) Dinsdag 10:00 uur tot 19.00 uur Woensdag 10:00 uur tot zonsondergang Donderdag 10:00 uur tot zonsondergang Vrijdag 10:00 uur tot zonsondergang Zaterdag 10:00 uur tot zonsondergang Zondag 10:00 uur tot 18.00 uur