Salonboot Gaasterland

Salonboot Gaasterland | snekerkade 2 | 8911 AA Leeuwarden | 06 40474258 | info@salonbootgaasterland.nl
Salonboot Gaasterland is een nostalgische rondvaartboot met modern comfort.

Zomerse dagtochten.
Leeuwarden - Dokkum.
Vanaf mei tot en met september organiseren wij dagtochten voor individuele opstappers voor €18,00 per persoon. Tijdens deze dagtocht maak je kennis met het prachtige Friesland vanaf het water. Om 10.00 uur is de afvaart bij de Verlaatsbrug in Leeuwarden. Om 13.00 uur meren we aan in Dokkum en kun je de historische stad bezichtigen. Om 15.00 uur vertrekken we weer richting Leeuwarden waar we om 18.15 uur aankomen.


Koffie en thee en hapjes en drankjes zijn aan boord te verkrijgen. Kinderen tot 12 jaar kunnen voor de helft van de prijs mee. De tocht gaat door bij voldoende deelname en vol is helaas echt vol, dus meld je snel aan via de onderstaande contactgegevens.

Iets te vieren?
Zoek je een originele manier om je verjaardag, huwelijk, bedrijfs-evenement, groepsuitje, personeelsfeest of jubileum te vieren? Dat kan ook aan boord van Salonboot Gaasterland! Vertel ons je wensen en wij zorgen voor een onvergetelijke dag op het water! Er zal genoten worden van de klassieke ambiance van het schip, het prachtige Friese landschap en een smaakvolle lunch, High Tea of diner (max. 75 personen). Er is een traplift voor de minder valide gasten.

Details