Doelebar

Oude Doelesteeg 2A | 8911 CA Leeuwarden | 058-2133213 | info@doelebar.nl
De Doelebar is een gezellig scholieren-, studenten- en plattelandscafé, waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat heerlijk kunt zitten voor een lekker bakje koffie, thee of gewoon een biertje. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, dat is de mentaliteit van de Doelebar. In tegenstelling tot veel andere kroegen kun je elkaar in de Doelebar nog wel verstaan.

Wij draaien doorgaans poprock en jaren 80/90 muziek. Wij hoeven niet te stunten om goedkoop te zijn (en te blijven)! Kortom: de Doelebar is de ideale kroeg om een prima avond door te brengen.

Hoe vaak komt het niet voor dat je niemand hebt om spellen mee te spelen. Hoe vaak komt het niet voor dat als je wel iemand hebt die spellen spelen leuk vindt, dat je geen spellen in huis hebt of gewoon een totaal andere smaak hebt.
Hoe vaak…komt het niet voor dat je liever spellen met z’n vieren speelt i.p.v. met z’n tweeën, maar je kunt geen ander spelkoppel vinden? Daarom: maandagavond Spelavond!

We gaan uit van een aantal basis spellen, waaronder spellen zoals Kolonisten van Catan en Risk. Basis spellen zullen dus continue aanwezig zijn. Dus: iedere maandag vanaf 20.00 spelavond uur. Ervaar zelf de gezelligheid van het ouderwets spelletjes spelen!

Openingstijden

Maandag t/m woensdag van 11:00 - 02:00 uur. Donderdag en vrijdag van 11:00 - 02:45 uur. Zaterdag van 19:00 - 02:45 uur. Zondag van 16:00 - 01:00 uur.