Leeuwarder bioscopen

Nieuwestad 85 | 8911 CL Leeuwarden | 088-5152000 | info@leeuwarderbioscopen.nl
Voor een gezellig avondje uit ga je naar Tivoli. Dit is een prachtige bioscoop in het hartje van Leeuwarden. Deze bioscoop is voorzien van de nieuwste inrichting en uitstekend geluidsysteem.

Bij binnenkomst in Tivoli kom je in een ruime foyer, waar je aan de bar een drankje kunt nuttigen. Je mag je drankje en etenswaren gewoon meenemen naar de zaal.

De zalen van Tivoli zijn zeer ruim en hebben de nieuwste stoelen met veel beenruimte. Het Dolby digitaal geluidsysteem dat voorbij gaat aan het Dolby Surround, zorgt voor een goede weergave door de gehele zaal.

In de ruime foyer en aan de bar op de eerste verdieping kun je in de pauze bijpraten over de net vertoonde film.

Een bezoek aan de bioscoop Cinema op de Nieuwstad in Leeuwarden is zeker de moeite waard. Deze splinternieuwe bioscoop heeft 5 zalen van klein naar groot, een geheel nieuwe ingerichte foyer en het allernieuwste geluidsysteem in de zaal.

Alle zalen zijn voorzien van ruime zitplaatsen met de nieuwste stoelen met veel beenruimte. Je kunt je drankje en etenswaren gewoon meenemen in de zaal. Verder is er het 'Dolby digitaal geluid' dat voorbij gaat aan het Dolby surround. Door dit geluidsysteem wordt het kijken naar een film pas echt een belevenis.

De foyer aan de voorkant is volledig nieuw ingericht en beschikt over de balie, bar en zitplaatsen. Tevens is er airconditioning in het gebouw aanwezig.

Openingstijden

Openingstijden kassa's: Ma t/m Vr: 18.15 - 21.30 uur. Za: 13.00 - 21.30 uur. Zo: 11.00 - 21.30 uur. Tijdens vakanties hebben we andere openingstijden. Openingstijden kassa's: Ma, Di, Do: 14:30 uur - 21:30 uur. Wo, Vr, Za: 13.00 uur - 21:30 uur. Zo 11.00 uur - 21:30 uur.