Stadsschouwburg De Harmonie

Ruiterskwartier 4 | 8911 BP Leeuwarden | 0582330233 | info@harmonie.nl
Stadsschouwburg De Harmonie is het toonaangevende theater van Noord-Nederland. De Harmonie biedt elk seizoen een gevarieerd theaterprogramma waarbij alle genres in het aanbod worden opgenomen zoals toneel, muziektheater, literair, cabaret, klassieke en popconcerten, opera’s, dans, jongerentheater, jeugd- en familietheater, evenementen, etc.

Het programma wordt aangevuld met ‘gouden toegiften’ zoals inleidingen en workshops rondom voorstellingen, rondleidingen door De Harmonie en leuke activiteiten voor de kleinsten. Jaarlijks telt De Harmonie ongeveer 825 activiteiten die in totaal zo'n 220.000 bezoekers trekken.

Naast de culturele programmering is De Harmonie jaarlijks het decor voor 350 uiteenlopende activiteiten zoals congressen, vergaderingen, feesten en evenementen. De Harmonie kan 3000 mensen ontvangen en is zeer geschikt om als professionele beursvloer te gebruiken. De Harmonie beschikt over drie moderne theaterzalen, diverse foyers, een theatercafé, meerdere bars, en twee andere zalen met uitzicht over de stad.

De Harmonie onderscheidt zich door een bijzonder, kwalitatief hoogwaardig programma in combinatie met ultiem gastheerschap. In het Theatercafé kun je voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten. Combineer hier een mooie voorstelling met lekker -, vers- en gevarieerd eten. Er zijn verschillende culinaire arrangementen te reserveren.

Zo staat niets een compleet verzorgde avond in de weg!

Details

Programma
Hier

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 12:00 - 18:00 uur. Zaterdag van 14:00 - 18:00 uur. ’s Avonds en op zon- en feestdagen is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.